Computer reparatie Vlaardingen nodig? Welkom bij PC Refresh!

Afspraak maken

Of het nu voor werk is, of enkel om spelletjes op te spelen en films op te kijken, de computer is voor de meeste mensen niet meer uit het leven weg te denken. Als uw computer het plotseling niet meer goed doet, kan dat behoorlijk vervelend zijn. Niet meer bij bestanden kunnen, die belangrijke deadline niet meer halen, of gewoon opeens het ontspannen avondje missen, het kan uw dag behoorlijk verpesten.

Geen nood, de ervaren computerspecialisten van PC Refresh schieten te hulp! Met hun jarenlange ervaring hebben ze alle problemen al eens gezien en kunnen ze ook uw computer weer snel als een zonnetje laten draaien.

Wat kost een computer reparatie Vlaardingen?

Het is vervelend als er iets met uw computer aan de hand is en natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten van een eventuele reparatie zullen zijn. Neem daarom een kijkje in onze tarievenlijst, waar we de meest voorkomende reparaties hebben opgeschreven.

Het is goed mogelijk dat u niet precies weet wat voor reparatie u nodig heeft. Dat is logisch, soms moet een computer eerst onderzocht worden. Daarom doen wij altijd een geheel complete diagnose van het probleem en daarna een prijsopgave. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Zo uw computer laten repareren in de buurt van Vlaardingen

U kunt voor uw computer reparatie vanuit Vlaardingen langskomen bij onze serviceshop in Rotterdam. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van de shop weer:

 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Primera Nesselande
  Maltaplein 57
  3059 XW Rotterdam
  Nederland
 • Ma : 12.00 - 18.00 uur
  Di t/m Vr : 09.00 - 18.00 uur
  Za : 09.00 - 17.00 uur
  Zo : 12.00 - 17.00 uur
 • $
  4.5 sterren - gebasseerd op 247 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Ook is het mogelijk om iemand langs te laten komen, de computer te laten ophalen of de computer op te sturen. Zie hieronder voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Soorten computer reparaties

Vraagt u zich af of uw computerprobleem ook wordt opgelost door PC Refresh? Waarschijnlijk is het antwoord ja! Van het vervangen van een moederbord tot het opnieuw instellen van wachtwoorden, onze specialisten hebben al tienduizenden reparaties gedaan.

Enkele veel voorkomende reparaties:

 • Het upgraden van het RAM geheugen;
 • Het vervangen van een harde schijf;
 • Het configureren van e-mail;
 • Het herinstalleren van een besturingssysteem;
 • Het aansluiten van netwerken.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Natuurlijk kunt u uw computer bij uw handige neefje brengen of een student laten langskomen, maar als u echt een vakkundige reparatie wilt, dan staan de specialisten van PC Refresh voor u klaar. Bovendien bied PC Refresh de volgende voordelen:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Maak hier uw afspraak