Computer reparatie Vlaardingen nodig? Welkom bij PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Of het nu voor werk is, of enkel om spelletjes op te spelen en films op te kijken, de computer is voor de meeste mensen niet meer uit het leven weg te denken. Als uw computer het plotseling niet meer goed doet, kan dat behoorlijk vervelend zijn. Niet meer bij bestanden kunnen, die belangrijke deadline niet meer halen, of gewoon opeens het ontspannen avondje missen, het kan uw dag behoorlijk verpesten.

Geen nood, de ervaren computerspecialisten van PC Refresh schieten te hulp! Met hun jarenlange ervaring hebben ze alle problemen al eens gezien en kunnen ze ook uw computer weer snel als een zonnetje laten draaien.

Wat kost een computer reparatie Vlaardingen?

Het is vervelend als er iets met uw computer aan de hand is en natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten van een eventuele reparatie zullen zijn. Neem daarom een kijkje in onze tarievenlijst, waar we de meest voorkomende reparaties hebben opgeschreven.

Het is goed mogelijk dat u niet precies weet wat voor reparatie u nodig heeft. Dat is logisch, soms moet een computer eerst onderzocht worden. Daarom doen wij altijd een geheel vrijblijvende diagnose van het probleem en daarna een prijsopgave. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hoe uw computer laten repareren in de buurt van Vlaardingen

U kunt voor uw computer reparatie vanuit Vlaardingen langskomen bij onze serviceshop in Rotterdam. Ons adres is:

Goudsesingel 16
3011 KB Rotterdam

Ook is het mogelijk om iemand langs te laten komen, de computer te laten ophalen, de computer gratis op te sturen of een afspraak te maken voor hulp op afstand. Zie hieronder voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Soorten computer reparaties

Vraagt u zich af of uw computerprobleem ook wordt opgelost door PC Refresh? Waarschijnlijk is het antwoord ja! Van het vervangen van een moederbord tot het opnieuw instellen van wachtwoorden, onze specialisten hebben al tienduizenden reparaties gedaan. Dit zijn een paar voorbeelden van veel voorkomende reparaties:

  • Het upgraden van het RAM geheugen;
  • De computer sneller maken met een nieuwe harde schijf;
  • E-mail configureren;
  • Het besturingssysteem opnieuw installeren;
  • Netwerken aansluiten.

Kies voor een vakkundige computer reparatie bij PC Refresh!

Natuurlijk kunt u uw computer bij uw handige neefje brengen of een student laten langskomen, maar als u echt een vakkundige reparatie wilt, dan staan de specialisten van PC Refresh voor u klaar. Bovendien bied PC Refresh de volgende voordelen:

Maak hier uw afspraak