Computer reparatie Zwijndrecht gezocht? Ga langs bij PC Refresh!

Afspraak maken

Is uw computer van de ene op de andere dag supertraag geworden? Is het scherm van uw laptop gebroken of reageert hij helemaal niet meer? Dat is natuurlijk flink balen, want nu heeft u geen toegang meer tot uw belangrijke tekst- en fotobestanden en even snel een filmpje bekijken is er ook niet meer bij. Wat nu?

In plaats van te gaan stressen, kunt u beter bij PC Refresh langs gaan. Onze monteurs repareren dagelijks tientallen computers. Wat er ook defect is, onze specialisten weten het met hun 15+ jaar ervaring altijd op te lossen.

Voor een reparatie loopt u binnen bij ons PC Pickup innamepunt, het dichtstbijzijnde innamepunt bevindt zich in Dordrecht.

Cigo Polderman
J.P. Heijeplein 4
3314 SR Dordrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Weten wat een pc, Mac of laptop reparatie Zwijndrecht kost?

Dat uw probleem wordt opgelost, is fijn. Maar nu wilt u natuurlijk ook weten wat een computer reparatie bij ons kost. Bekijk hiervoor onze tarieven en u krijgt een indicatie van de meest voorkomende reparaties.

U weet niet precies wat er defect is? Geen nood: U krijgt altijd een complete diagnose voorafgaand aan de reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een reparatie wordt pas uitgevoerd nadat u akkoord heeft gegeven.

Soms is het mogelijk om vooraf een schatting op te geven, in dat geval ontvangen we graag het model- en serienummer van uw computer, eventueel voorzien van enkele goede foto’s.

Hoe lang duurt uw reparatie?

De doorlooptijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort probleem, het soort computer en de onderdelen die voor reparatie benodigd zijn. Daarom stellen we eerst een goede diagnose.

Een normale diagnose duurt doorgaans enkele werkdagen, een spoeddiagnose doen we binnen 24 uur of 1 werkdag (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Daarna geven we u een goede indicatie van de doorlooptijd van de reparatie.

Zo uw computer laten repareren door PC Refresh

Ons PC Pickup innamepunt is zeven dagen per week geopend, u vindt het hier:

Cigo Polderman
J.P. Heijeplein 4
3314 SR Dordrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Het innamepunt zorgt voor de registratie en veilige inname van uw pc, laptop of Mac. Onze eigen computerkoerier zorgt vervolgens voor het vervoer naar onze gespecialiseerde werkplaats in Den Haag.

Liever wel een afspraak maken? Bel ons op of maak gebruik van het contactformulier.

Is het voor u lastig om naar het innamepunt te komen? Onze computerkoerier kan ook bij u langskomen voor een haal- en brengservice. Bel of mail ons en we informeren u over de mogelijkheden.

Soorten computer reparaties Zwijndrecht

De monteurs bij PC Refresh hebben al tienduizenden laptops gerepareerd. Welk merk of model pc of laptop u ook heeft, wij zorgen voor een vlotte en vakkundige oplossing.

Enkele voorbeelden van reparaties die we regelmatig uitvoeren:

  • Grondige interne reiniging van uw pc, laptop of MacBook;
  • Vervanging van het scherm van uw MacBook of laptop (alle merken);
  • Verwijdering van virussen van uw computer;
  • Volledige herinstallatie van uw Windows of macOS besturingssysteem;
  • Reparatie van vochtschade, valschade of stootschade, inclusief prijsopgave voor uw verzekeraar.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor de meest professionele computerreparatie

Studenten die net iets meer verstand hebben van computers vindt u overal. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Met 15+ jaar ervaring staan we voor kwaliteit en onovertroffen service. De 2 jaar garantie op hardware reparaties geven we dan ook met een gerust hart.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Maak hier uw afspraak