Computer reparatie Zwijndrecht gezocht? Ga langs bij PC Refresh!

Afspraak maken

Is uw computer van de ene op de andere dag supertraag geworden? Is het scherm van uw laptop gebroken of reageert hij helemaal niet meer? Dat is natuurlijk flink balen, want nu heeft u geen toegang meer tot uw belangrijke tekst- en fotobestanden en even snel een filmpje bekijken is er ook niet meer bij. Wat nu?

Geen stress, want u kunt vertrouwen op de expertise van PC Refresh. Onze monteurs repareren met hun 15+ jaar ervaring elk type pc, laptop of Mac. Wat er ook defect is, onze specialisten weten het op te lossen.

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij ons innamepunt in Zwijndrecht.

Boek direct uw reparatie

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw computer in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij ons innamepunt in Zwijndrecht:

Bruin & Prins Bloemist
Oudeland 118
3335 VJ Zwijndrecht
Kijk hier voor de openingstijden

Diagnose

Onze monteur kijkt uw computer na en stelt een diagnose. Kan het probleem worden opgelost voor een basistarief? Dan doen we dat gelijk. Als het duurder wordt, ontvangt u eerst een prijsopgave per e-mail.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Weten wat een pc, Mac of laptop reparatie Zwijndrecht kost?

Dat uw probleem wordt opgelost, is fijn. Maar nu wilt u natuurlijk ook weten wat een computer reparatie bij ons kost. Bekijk hiervoor onze tarieven en u krijgt een indicatie van de meest voorkomende reparaties.

U weet niet precies wat er defect is? Geen nood: We doen altijd een diagnose voordat de reparatie wordt gestart. Kunnen we het probleem oplossen binnen een basistarief, dan gaan we gelijk door. Wordt het duurder? Dan ontvangt u eerst een offerte.

Soms is het mogelijk om vooraf een schatting op te geven, in dat geval ontvangen we graag het model- en serienummer van uw computer, eventueel voorzien van enkele goede foto’s.

Hoe lang duurt uw reparatie?

De doorlooptijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort probleem, het soort computer en de onderdelen die voor reparatie benodigd zijn. Daarom stellen we eerst een goede diagnose.

Een normale diagnose duurt doorgaans 4-6 werkdagen, een spoeddiagnose doen we binnen 1-2 werkdagen. Daarna geven we u een goede indicatie van de doorlooptijd van de reparatie.

Soorten computer reparaties Zwijndrecht

De monteurs bij PC Refresh hebben al tienduizenden laptops gerepareerd. Welk merk of model pc of laptop u ook heeft, wij zorgen voor een vlotte en vakkundige oplossing.

Enkele voorbeelden van reparaties die we regelmatig uitvoeren:

  • Grondige interne reiniging van uw pc, laptop of MacBook;
  • Vervanging van het scherm van uw MacBook of laptop (alle merken);
  • Verwijdering van virussen van uw computer;
  • Volledige herinstallatie van uw Windows of macOS besturingssysteem;
  • Reparatie van vochtschade, valschade of stootschade, inclusief prijsopgave voor uw verzekeraar.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor de meest professionele computerreparatie

Studenten die net iets meer verstand hebben van computers vindt u overal. Dus waarom kiezen voor PC Refresh? Met 15+ jaar ervaring staan we voor kwaliteit en onovertroffen service. De 2 jaar garantie op hardware reparaties geven we dan ook met een gerust hart.

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh

Maak hier uw afspraak