iMac reparatie gezocht? PC Refresh staat voor u klaar!

Maak hier uw afspraak

Een iMac is een knap staaltje technologie, maar net als elke computer kan er weleens iets mis mee gaan. Gevolg: u kunt er niet meer mee werken en misschien zijn zelfs uw bestanden of foto’s onbereikbaar geworden. Wat nu?

Een iMac is een kostbaar apparaat, maar gelukkig is het vaak niet nodig om gelijk een nieuwe aan te schaffen. Ook als u geen garantie meer heeft, kunt uw iMac namelijk vaak nog laten repareren en kan hij weer jaren mee.

De ervaren iMac specialisten van PC Refresh staan graag voor u klaar! En de diagnose is helemaal vrijblijvend!

Direct uw reparatie inboeken

Laat uw iMac reparatie over aan PC Refresh

Bij PC Refresh voeren we met alle plezier een iMac reparatie voor u uit. Onze specialisten houden zich al sinds 2012 bezig met het repareren van iMacs, MacBooks, iPads, iPhones en nog veel meer Apple producten.

Enkele iMac reparaties die we regelmatig uitvoeren:

  • Vervangen van de harde schijf van een iMac;
  • Reparatie van het LCD scherm van een iMac;
  • Herstellen van de externe aansluitingen van een iMac.

Maar wij doen natuurlijk nog veel meer. Wilt u onderdelen als de harde schijf van uw iMac geüpgraded hebben naar bijvoorbeeld een SSD? Wilt u het werkgeheugen van uw iMac uitgebreid hebben? Voor bijna alle soorten iMac reparaties, upgrades,  of gewoon advies, bent u bij ons van harte welkom.

Waarom uw iMac laten repareren door PC Refresh?

  • Wij beginnen uw iMac reparatie altijd met een complete diagnose, zodat u altijd van tevoren weet wat de kosten zijn;
  • Onze unieke Privacy Code garandeert een veilige omgang met uw persoonlijke en zakelijke data;
  • Wij hebben een ruime ervaring, met de reparatie van tienduizenden iMacs, computers en Apple producten.
  • Alle hardware reparaties hebben bij ons twee jaar garantie op onderdelen en montage, dat geldt dus ook voor de meeste iMac reparaties;
  • Waar in Nederland u ook woont of werkt, met onze verschillende services kunt u altijd bij ons terecht. U kunt de iMac namelijk ook opsturen, of laten ophalen.

“Duizenden particuliere en zakelijke klanten beoordelen onze werkwijze met gemiddeld een 9,8. Wij hopen binnenkort ook u tot onze klanten te mogen rekenen.”

DIRECT UW REPARATIE INBOEKEN

Hoe werkt het?

U bent van harte welkom in onze service shops in Amsterdam en Den Haag, maar ook vanuit de rest van Nederland kunt u bij ons terecht voor een iMac reparatie. U heeft de keuze uit 5 mogelijkheden:

Hoe lang duurt een iMac reparatie?

Hoeveel tijd het kost om een iMac reparatie uit te voeren kan erg verschillen. Dit hangt  namelijk af van het type probleem en het type reparatie. Wel kunnen we zeggen dat we voor de meeste reparaties we ongeveer 2 tot 5 werkdagen nodig hebben.

In sommige gevallen, zoals het plaatsen van een SSD of HDD, is het mogelijk om van onze 24-uurs service gebruik te maken. Vraag de specialisten naar de mogelijkheden.

Wat kost een iMac reparatie?

U wilt weten wat de kosten van een iMac reparatie zijn? Neem dan een kijkje bij onze tarieven.

Ga direct naar tarieven

Meer informatie over onze iMac reparaties?

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld onze werkwijze bij iMac reparaties? Aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op. Wij horen graag van u.

ZIE OOK: