Packard Bell reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Start uw Packard Bell pc steeds langzamer op? Zit er een barst in uw Packard Bell laptop of maakt hij lawaai? Geen nood, want voor deze en andere problemen met uw Packard Bell heeft PC Refresh een oplossing. Ook uw pc of laptop is bij ons welkom!

Of het nou bij u thuis, op kantoor of in onze professionele werkplaats is, ons team werkt zes dagen per week met veel toewijding aan het verhelpen van alle voorkomende computerproblemen. In onze werkplaats bieden we u zelfs een complete diagnose aan!

Over Packard Bell

Het Nederlandse Packard Bell kent een lange historie. Het begon voor de Tweede Wereldoorlog als Amerikaans bedrijf, werd in de 80’er jaren opgekocht door Israëlische investeerders en is inmiddels onderdeel van het Taiwanese computerbedrijf Acer. Met een hoofdkantoor in Nijmegen is het een van de weinige overgebleven Nederlandse computerfabrikanten.

Modellen Packard Bell pc’s en laptops

Packard Bell staat traditioneel bekend om zijn gunstig geprijsde pc’s en laptops. Tegenwoordig verkoopt Packard Bell de Packard Bell EasyNote laptop serie, de Packard Bell imedia S desktop pc en de Packard Bell oneTwo S all-in-one pc.

Hoe schakelt u PC Refresh in?

De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd in de serviceshop in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam maar in heel Nederland zijn er oplossingen. Zo komt de computerspecialist in de Randstad bij u langs, aan huis of op kantoor. In de rest van Nederland kunt u gebruik maken van de verzendservice, waarbij u uw computer verzekerd opstuurt voor reparatie. Voor extra service kunt u de computer ook laten ophalen door onze koerier, die binnen een dag op uw stoep staat.

De verschillende mogelijkheden voor Packard Bell support verder bekijken? Zie hoe u uw Packard Bell reparatie bij PC Refresh kunt inboeken >>

Packard Bell recovery, upgrades en andere reparaties

Uw Packard Bell pc of laptop sneller maken met een upgrade of herstellen na een crash, bij PC Refresh worden deze reparaties dagelijks uitgevoerd. Een aantal van de meest voorkomende reparaties:

En nog veel meer soorten Packard Bell reparatie, service en support. Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn!