Pc, Mac of laptop kopen? Compleet met installatie en support!

Afspraak maken

Wilt u een goede pc, Mac of laptop kopen, maar zo min mogelijk tijd besteden aan de selectie en installatie? Zoekt u een complete oplossing, die werkt zoals u het wenst, met uw programma’s, instellingen en bestanden voor u klaargezet?

Bij PC Refresh koopt u niet alleen een A-klasse computer, maar ook een compleet servicepakket. Inclusief de installatie, het overplaatsen van uw bestanden, het aansluiten op uw locatie en de support achteraf. Voor een vaste all-in prijs. Dat is onze PC Plus Service!

Het unieke van PC Plus Service

Computers worden steeds vaker als massa verbruiksgoed verkocht. De aanbiedingen vliegen u om de oren, de een nog goedkoper dan de ander. De problemen komen vaak pas na aankoop, als blijkt dat de computer vol staat met reclame en uw programma’s nog moet worden geïnstalleerd en ingesteld. Of wanneer blijkt dat nazorg bij de meeste computers vrijwel ontbreekt.

Met PC Plus Service van PC Refresh koopt u geen hardware of software, u koopt een complete oplossing.

A-klasse pc’s, Macs en laptops

Het assortiment van PC Plus Service bestaat uit een uitgekiende selectie van de meest betrouwbare pc’s en laptops. De vaste pc’s worden gebouwd door de computerspecialisten van PC Refresh, die als geen ander weten welke onderdelen het hoogst scoren als het gaat om betrouwbaarheid en werkcomfort. Voor de laptops wordt gebruik gemaakt van de HP EliteBook en de MacBook Pro series, die zich van andere laptops onderscheiden vanwege hun unieke bouwkwaliteit. Voor meer informatie over de verschillende modellen en werkplekken bezoekt u de PC Plus Service website >>

Installatie programma’s en overplaatsen bestanden

Computers worden met PC Plus Service altijd volledig schoon geïnstalleerd, dus zonder reclame en overbodige programma’s van de computerfabrikanten. Alles wordt er op gericht om uw werk zo snel en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Samen met u wordt een inventarisatie gemaakt van de gewenste programma’s en bestanden, bijvoorbeeld van uw oude computer. Uw programma’s worden geïnstalleerd en uw bestanden overgezet, zodat alles op de voor u vertrouwde manier functioneert.

Aansluiten op kantoor of aan huis

Het bezorgen en aansluiten van uw nieuwe computer hoort bij de PC Plus Service. De computer wordt aangesloten, getest en uw randapparaten (zoals uw printer) worden geïnstalleerd. Uiteraard krijgt u desgewenst uitleg bij uw nieuwe computer.

Helpdesk en hulp op afstand

Ook na het opleveren van uw nieuwe computer kunnen er natuurlijk vragen zijn. In dat geval staat u er niet alleen voor, maar kunt u bellen met de computerspecialisten van PC Refresh. Zij kennen u en uw computer en houden een dossier bij van uw speciale programma’s, instellingen en de verleende service. Zo kunnen ze u bij vragen snel en gericht helpen.

Met speciale software voor hulp op afstand kan de helpdesk zelfs verbinding leggen met uw computer, om zo op afstand mee te kijken of problemen te verhelpen.

Uitgebreide garantie en service

Op alle pc’s en laptops wordt twee jaar garantie verleend, maar daar houdt het niet op. Bij vragen of problemen kunt u gebruik maken van de PC Refresh helpdesk, die op afstand verbinding kan leggen met uw computer. Kunnen zij het probleem niet oplossen, dan komt de computerspecialist bij u langs voor hulp ter plekke. Biedt ook dat geen uitkomst, dan wordt de computer meegenomen naar de professionele PC Refresh werkplaats, waar elke defecte pc of laptop wordt hersteld. Wat het probleem ook is, PC Refresh heeft altijd een oplossing!

Interesse in PC Plus Service?

Bij PC Refresh is elke computerwerkplek maatwerk, dat is wat PC Plus Service onderscheidt van de computerwinkels. Daarom nemen we graag uw wensen door en voorzien u van een advies op maat.

Natuurlijk geven we u graag een kijkje in ons assortiment van A-klasse pc’s en laptops en de unieke voordelen van onze PC Plus Service. Zie hiervoor de PC Plus Service website of neem contact op voor een persoonlijk gesprek. We horen graag meer over uw wensen, vertellen u meer over onze unieke werkwijze en doen u een passend aanbod. De koffie staat voor u klaar!

U kunt ons natuurlijk tijdens werkdagen bellen op 070 220 00 01.