Mac date recovery: verdwenen bestanden weer veilig hesteld.

Afspraak maken

Uw MacBook of iMac start niet meer of maakt vreemde geluiden? Vreest u voor uw belangrijke zakelijke of privé bestanden? Probeer uw computer dan niet verder te belasten, schakel hem uit en laat hem voor Mac data recovery nakijken.

De Apple specialisten van PC Refresh voeren deze en andere reparaties dagelijks uit, dus ook voor u gaan we graag aan de slag. De diagnose met prijsopgaaf wordt u geheel vrijblijvend aangeboden!

Boek direct uw reparatie in

Verschillende soorten Mac data recovery

Qua hardware, dus fysiek, is de harde schijf van uw Mac identiek aan de harde schijf van andere merken computers. Echter de bestanden zijn op een andere manier op de harde schijf geplaatst, iets waar we bij Mac data recovery rekening mee moeten houden.

Er zijn drie soorten dataherstel voor uw MacBook of iMac:

Methode 1 – harde schijf is nog leesbaar

De harde schijf uit uw Mac gehaald en met speciale apparatuur op een andere computer aangesloten en uitgelezen. De bestanden worden gekopieerd naar een andere Mac of naar een externe harde schijf.

Methode 2 – harde schijf is niet op normale manier leesbaar

Als methode 1 niet mogelijk is, wordt speciale software gebruikt om één of meer diepe scans op de harde schijf uit te voeren. De bestanden worden waar nodig opnieuw georganiseerd en gekopieerd naar een andere Mac of naar een externe harde schijf.

Methode 3 – herstel in laboratorium

Als er fysieke (mechanische) schade is ontstaan aan de harde schijf wordt hij in het lab nagekeken. Dit is bijvoorbeeld het geval als de harde schijf tikt. In het laboratorium kunnen bijvoorbeeld de leeskoppen of printplaat worden vervangen, of kunnen de platters worden gepolijst.

Uw Mac data recovery door PC Refresh laten uitvoeren

PC Refresh kan de meeste soorten Mac data recovery in eigen werkplaats verzorgen. Voor werkzaamheden aan fysiek beschadigde harde schijven werken we samen met een aantal gerenommeerde laboratoria.

Elke Mac data recovery begint met een goede diagnose, deze wordt u bij PC Refresh geheel vrijblijvend aangeboden.

Waar u ook bent in Nederland, zakelijk of particulier, u kunt altijd gebruik maken van één van de volgende mogelijkheden:

Bent u dus uw bestanden kwijt en wilt u meer weten over Mac data recovery? Stel het niet uit en schakel de Apple experts van PC Refresh direct in!

Gerelateerde onderwerpen aan Mac data recovery: