Mac opschonen? Kies de professioneel service van PC Refresh!

Afspraak maken

Uw Mac is een degelijke en betrouwbare computer, maar kan na verloop van tijd toch traag en vervuild raken. De oorzaak ligt vaak bij verouderde programmatuur en foutjes in de software. Een goede opschoonbeurt is dan nodig.

Gelukkig lossen de Apple experts van PC Refresh al vele jaren alle soorten problemen met Macs op, betrouwbaar en vakkundig. Ook uw Mac opschonen doen wij met plezier, u kunt zelfs rekenen op een complete diagnose en prijsopgave!

Boek direct uw reparatie in

Laat uw Mac opschonen door PC Refresh

Schakelt u de computerspecialisten van PC Refresh in, dan worden er verschillende technieken en methoden gebruikt om uw Mac op te schonen:

  • Het controleren van de hardware (onderdelen) van uw Mac.
  • Het verwijderen van schadelijke software.
  • Het controleren van beveiligingslekken in programma’s.
  • Het updaten van de programma’s.
  • Het controleren van de systeembestanden.
  • Het controleren van de schrijf- en leesrechten van uw harde schijf.

Een upgrade van het OSX besturingssysteem is ook mogelijk, zodat uw Mac weer helemaal up-to-date is (zie Mac opnieuw installeren).

Daarnaast zullen we u desgewenst ook adviseren over mogelijke upgrades voor uw Mac, waarmee uw Mac sneller en soepeler loopt (zie Mac sneller maken), of extra opslag- of back-up ruimte krijgt. De mogelijkheden zijn legio, zelfs voor oudere Macs.

U ziet, uw Mac opschonen of upgraden is aan de Apple specialisten van PC Refresh wel besteed!

Hoe laat u PC Refresh uw MacBook of iMac opschonen?

Voor de meest grondige en uitgebreide service behandelen we uw Apple computer graag in één van onze professionele serviceshops. Daar zijn alle gereedschappen, onderdelen en tijd aanwezig om uw Mac goed te onderzoeken en een passende oplossing te vinden.

Uw Mac naar de serviceshop vervoeren kan vanuit heel Nederland:

In onze professionele serviceshop zijn uw eigendommen en gegevens in goede handen. Lees ook onze unieke Privacy Code.

Dus wilt u uw iMac, MacBook Air of MacBook Pro opschonen? Stel het niet langer uit en laat uw Mac vrijblijvend nakijken door PC Refresh!

Zie ook: