Mac sneller maken? PC Refresh heeft voor elke Mac een oplossing.

Afspraak maken

Is uw MacBook of iMac traag? Dat kan komen door veroudering, onderdelen die niet meer goed functioneren of problemen met de software. De meest passende reparatie of upgrade is afhankelijk van deze oorzaak en de leeftijd en staat van uw Mac.

Wat voor Mac u ook heeft, de Apple specialisten van PC Refresh hebben altijd methoden om uw Mac sneller te maken. Of het nu gaat om het opschonen, reinigen, repareren of upgraden, bij PC Refresh zijn alle trucs bekend.

De beste oplossing voor uw Mac vinden we met behulp van een complete diagnose.

Boek direct uw reparatie in

Waarom is uw iMac of MacBook traag?

Mac traag door veroudering

Net als met andere computers en laptops krijgt uw Mac door de jaren heen steeds meer taken te verwerken. Er komen meer en zwaardere programma’s en internet sites vragen meer vermogen van uw Mac. Het kan daarom zijn dat uw Mac achterloopt en moet worden geüpgraded met snellere en betere onderdelen. Dit is in de meeste gevallen prima mogelijk, zelfs bij wat oudere Macs!

MacBook of iMac traag door problemen met hardware

U ziet het niet altijd direct zelf, maar problemen met hardware kunnen ervoor zorgen dat uw Mac geleidelijk trager wordt. Zo kan bijvoorbeeld de harde schijf defect raken of kan uw Mac oververhit raken door opgehoopt stof. Het vervangen van de harde schijf of een interne reiniging van uw Mac bieden dan uitkomst.

iMac of MacBook traag door problemen met software

Problemen met systeembestanden, fouten in programma’s of verouderde software kunnen ervoor zorgen dat uw Mac traag wordt. In dat geval is het nodig uw Mac op te schonen of opnieuw te installeren. Desgewenst kan uw Mac ook worden geüpgraded naar de nieuwste versie van het OS X besturingssysteem.

Manieren om uw Mac sneller te maken

Wilt u uw Mac versnellen? De Apple experts van PC Refresh kennen mogelijkheden genoeg, ook voor uw Mac!

Een paar van de meest gebruikte methoden:

Uw Mac opschonen

Door uw Mac te ontdoen van verouderde en vervuilende software kan de Mac al een stuk sneller worden. Ook het nakijken van de systeembestanden en lees- en schrijfrechten van de harde schijf kan helpen. Meer over Mac opschonen >>

Uw Mac opnieuw installeren

De meest grondige manier om de OS X software van uw Mac te herstellen is een schone herinstallatie. Hiermee wordt alle vervuiling verwijderd en worden instellingen hersteld. Meer over Mac opnieuw installeren >>

Het RAM werkgeheugen van uw Mac uitbreiden

Uw Mac wordt met de tijd steeds zwaarder belast, terwijl de hoeveelheid werkgeheugen gelijk blijft. Als de Mac tegen de limiet van het werkgeheugen aanloopt, is een uitbreiding een goede investering. Meer over RAM werkgeheugen uitbreiden >>

Een snelle SSD harde schijf plaatsen

Een relatief recente innovatie is de SSD harde schijf, die stiller, zuiniger en vele malen sneller is dan de traditionele harde schijf. Hiermee komt elke Mac in een hogere versnelling. Meer over de SSD harde schijf >>

Laat PC Refresh uw MacBook of iMac sneller maken!

In de professionele werkplaats van PC Refresh in Den Haag worden dagelijks alle soorten en merken pc’s en laptops gerepareerd. Daar hebben we de beschikking over de benodigde expertise, onderdelen en apparatuur om alle voorkomende reparaties of upgrades aan uw Mac uit te voeren. Ook kunnen we desgewenst een nieuwe Mac voor u leveren en gebruiksklaar maken, met behoud van uw programma’s en bestanden.

Aan de veiligheid van uw apparatuur en uw gegevens en bestanden wordt bij PC Refresh de grootst mogelijke aandacht besteed. Zie hiervoor ook onze unieke Privacy Code, waaraan elke medewerker van PC Refresh is gehouden.

Dus wilt u uw Mac sneller maken? Wacht niet langer en maak gebruik van de complete diagnose van PC Refresh. We helpen ook u graag verder!

Zie ook: