Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Compaq reparatie, service en support bij PC Refresh

Maak hier uw afspraak

Bij PC Refresh repareren we elke dag computers van alle denkbare merken, waaronder Compaq. Dus heeft u een trage Compaq pc, een Compaq laptop die niet meer start of een die lawaai maakt? Geen zorgen, bij PC Refresh hebben we voor elke Compaq een oplossing!

Het team van computerspecialisten staat zes dagen per week voor u klaar, in de serviceshop in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam of op locatie. De diagnose is zelfs volledig vrijblijvend!

Over HP Compaq

Het Amerikaanse Compaq is opgericht in 1982. Sinds 2002 is het geen zelfstandig bedrijf meer, maar is het samen met het – eveneens Amerikaanse – HP verdergegaan onder de naam HP Compaq. Als conglomeraat staat het bedrijf al jarenlang in de top van computerfabrikanten, naar marktaandeel gemeten. Tussen 2007 en 2013 was het zelfs de grootste computerfabrikant ter wereld. In 2013 moest het bedrijf zijn nummer-1 positie afstaan aan het Chinese Lenovo.

Modellen HP Compaq computers

Toen Compaq nog zelfstandig was, voerde het een hele reeks computers en was het zelfs marktleider. Tegenwoordig is het vooral bekend van de Compaq Presario serie pc’s en laptops, die worden gekenmerkt door de lage instapprijs. In Nederland worden ze niet veel meer verkocht, maar voor reparaties is dat geen enkel probleem. De meeste onderdelen voor pc’s en laptops zijn namelijk hetzelfde voor alle computermerken.

Laat uw Compaq pc of laptop repareren bij PC Refresh

U bent met uw Compaq pc of laptop welkom voor een complete diagnose in de PC Refresh Serviceshop in Den Haag. Ook in de rest van Nederland zijn er mogelijkheden genoeg. Zo kunt u via elk PostNL Pakketpunt uw Compaq tegen betaling van € 29 verzekerd verzenden. Tegen betaling van € 49 kunt de computer ook laten ophalen door onze koerier. Woont u in de Randstad? Dan kan een van onze computerspecialisten zelfs bij u langskomen voor service op locatie, aan huis of op kantoor.

Alle mogelijkheden voor Compaq support nog eens rustig bekijken? Bekijk de verschillende opties en boek uw Compaq reparatie direct in >>

Compaq recovery en andere reparaties

Uw Compaq opnieuw installeren, opschonen of upgraden met nieuwe onderdelen, de specialisten van PC Refresh zijn u graag van dienst met onder andere:

Dit zijn slechts een aantal veel voorkomende reparaties en upgrades. Zoekt u een specifiek soort Compaq reparatie, service of support voor uw computer? Neem gerust contact op!