PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Computer schoonmaken? Laat hem schoonmaken door PC Refresh!

Afspraak maken

Pc’s en vooral laptops raken na verloop van tijd vol met stof. Ook raakt de koelpasta verhard, waardoor warmte minder goed wordt weggeleid. Het gevolg: de pc of laptop raakt oververhit en kan gaan uitvallen, met mogelijke schade aan de onderdelen als gevolg.

Een periodieke interne reiniging is daarom een goede investering voor vrijwel elke pc, laptop of Mac. Voor de ervaren computerspecialisten van PC Refresh is het schoonmaken van computers dagelijks werk. Ook uw computer is bij ons dus meer dan welkom!

Boek direct uw reparatie in

Laptop, Mac of pc schoonmaken

Vrijwel alle pc’s en laptops, inclusief iMacs en MacBooks, zijn opgebouwd uit soortgelijke onderdelen. Echter zijn bij elke computer de onderdelen op een andere manier gemonteerd. Een MacBook schoonmaken vereist bijvoorbeeld andere handelingen dan een pc schoonmaken. Hiermee moet rekening worden gehouden als de computer wordt gedemonteerd en stofvrij gemaakt. Ook is het belangrijk de koelpasta te vervangen, waarmee de hitte van de processor wordt weggeleid.

Hoe kan PC Refresh uw laptop, pc of Mac schoonmaken?

Bij PC Refresh worden dagelijks pc’s en laptops van alle merken nagekeken en hersteld. Voorafgaand aan elke reparatie bieden we u een complete diagnose aan, waarbij de onderdelen van uw computer goed worden nagekeken. Blijkt dat er sprake is van oververhitting, dan zullen we u adviseren om de computer intern te reinigen. De pc, Mac of laptop wordt vakkundig gedemonteerd en stof- en vuilvrij gemaakt. Ook wordt de koelpasta ververst. Daarna is uw computer weer een stuk koeler en geruislozer. Wist u dat uw computer zo ook langer meegaat?

Ventilator vervangen

Het kan zijn dat de ventilator in uw pc of laptop niet meer goed loopt. Soms kan dit worden verholpen met een interne reiniging, maar als er daadwerkelijk schade aan de ventilator is ontstaan, moet de ventilator worden vervangen. De specialisten van PC Refresh kunnen bepalen welk type ventilator uw computer gebruikt. Deze wordt vervolgens vakkundig vervangen.

Direct uw pc of laptop laten reinigen bij PC Refresh

Het maakt niet uit waar u woont of werkt in Nederland, PC Refresh heeft voor elke zakelijke en particuliere klant een oplossing!

U ziet, waar in Nederland u ook bent, er is altijd een mogelijkheid om uw computer te laten schoonmaken door PC Refresh!

Privacy Code

Op elke opdracht aan PC Refresh is onze Privacy Code van toepassing, waarmee de vertrouwelijkheid van uw bestanden en gegevens is verzekerd.

Gerelateerde onderwerpen aan Computer schoonmaken