Sony reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Heeft uw Sony VAIO laptop een virus? Start hij niet meer op of wordt hij steeds trager? Geen probleem, want de computerspecialisten van PC Refresh hebben de nodige jaren ervaring met het repareren van alle soorten Sony VAIO computers. Ook uw Sony is bij ons dus welkom!

Het PC Refresh team staat zes dagen per week voor u klaar in onze professionele serviceshop. Desgewenst komen we ook bij u op locatie. Maakt u gebruik van de diensten van de serviceshop, dan stellen we voorafgaand aan de reparatie ook nog een complete diagnose!

Over Sony VAIO

Het Japanse Sony VAIO is, of beter gezegd: was, sinds 1996 één van de grootste fabrikanten van pc’s en laptops. In 2014 besloot Sony de productie van computers te staken, waarna men in Japan onder de merknaam VAIO verder is gegaan. Voor de meeste reparaties van Sony VAIO laptops heeft dit weinig consequenties, omdat veruit de meeste onderdelen van de verschillende laptopmerken uitwisselbaar zijn. Alleen bij sommige grotere reparaties, zoals moederborden, kan het moeilijk zijn om aan originele onderdelen te komen.

Modellen Sony VAIO pc’s en laptops

Sony VAIO staat het meest bekend om zijn laptops in een wat hogere budgetklasse, vaak gekenmerkt door een elegant design. Sony VAIO bood computers aan in verschillende formaten en series, zoals desktop pc’s, laptops en compacte netbooks.

Uw Sony reparatie bij PC Refresh

De meeste Sony reparaties vinden plaats in de centrale PC Refresh werkplaats in Den Haag, maar overal in Nederland bieden we oplossingen. Zo kunt u uw Sony vanaf elk PostNL pakketpunt versturen (na het aanvragen van een verzendlabel) of kan onze koerier uw Sony komen ophalen. En bent u gevestigd in de Randstad, dan kunt u onze computerspecialist laten langskomen voor service aan huis of op kantoor. Mogelijkheden genoeg dus!

Meer weten over onze Sony support of direct uw aanvraag indienen? Ga dan verder met het inboeken van uw Sony reparatie >>

Sony VAIO recovery, reparatie en upgrades

U kunt bij PC Refresh terecht voor alle soorten Sony reparaties en upgrades. Ook uw Sony VAIO opnieuw installeren of virusvrij maken is geen probleem.

Een aantal van de mogelijkheden:

Staat uw Sony reparatie of service er niet bij? Neem vrijblijvend contact op en we laten u weten wat de mogelijkheden voor uw Sony VAIO zijn!