Toshiba reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Start uw Toshiba laptop niet meer op of valt hij spontaan uit? Krijgt u foutmeldingen of heeft uw laptop een virus? Zorgen maken is niet nodig, want voor elk Toshiba probleem heeft PC Refresh een oplossing. Ook uw Toshiba is bij ons welkom!

Van maandag tot en met zaterdag staan onze experts voor u klaar. Desgewenst op locatie of in onze goed uitgeruste serviceshop. Komt u uw Toshiba brengen of maakt u gebruik van de verzendservice, dan ontvangt u een complete diagnose en een prijsopgave!

Over Toshiba

Het Japanse Toshiba is ontstaan uit een serie samenvoegingen van bedrijven, waarvan de eerste stamt uit 1875. Naast computers levert het bedrijf een heel scala aan (electro)technische producten. Hoewel redelijk bekend in de computerwereld, staat het bedrijf sinds 2005 niet meer in de top-5 van computerfabrikanten, gemeten naar marktaandeel.

Modellen Toshiba pc’s en laptops

Toshiba richt zich voornamelijk op de verkoop van laptops. Voor consumenten is de Toshiba Satellite serie het meest bekend. Daarnaast wordt de relatief nieuwe Toshiba Chromebook verkocht, een licht en gunstig geprijsd alternatief voor de traditionele laptop. In de zakelijke markt is Toshiba actief met de lichte en mobiele Toshiba Portégé, de Toshiba Tecra en de krachtige Toshiba Satellite Pro.

Toshiba reparatie bij PC Refresh

PC Refresh levert Toshiba support, reparatie en service aan zakelijke en particuliere klanten in heel Nederland. De centrale werkplaats in Den Haag is geopend van maandag t/m zaterdag. Daarnaast bieden we een verzendservice voor uw Toshiba computer, vanuit heel Nederland. Ook kan onze koerier uw Toshiba bij u komen afhalen. Tenslotte komt onze computerspecialist aan huis of op kantoor bij klanten in de Randstad.

U kunt meer lezen over de mogelijkheden voor Toshiba support en service, of uw Toshiba reparatie direct bij PC Refresh inboeken >>

Toshiba recovery en andere reparaties

Het herstellen van de Toshiba fabrieksinstellingen, het verwijderen van virussen of het upgraden van uw Toshiba met meer geheugen, het is allemaal mogelijk!

Hieronder vindt u enkele van de vaak voorkomende Toshiba reparaties en services.

Graag helpen we ook u verder met uw Toshiba reparatie, service en support. Neem dus gerust contact op met uw specifieke wensen!