Data recovery: laat uw harde schijf herstellen bij PC Refresh!

Afspraak maken

Data recovery betekent het terugvinden en herstellen van bestanden van een defecte computer of harde schijf. Vaak gaat het om een computer die niet meer start of een externe harddisk die niet meer benaderd kan worden. Data recovery kan op verschillende manieren worden uitgevoerd.

Soms is de computer of harde schijf fysiek onbeschadigd en kunnen bestanden worden hersteld met speciale software. Maar het kan ook zijn dat de harde schijf elektronisch of mechanisch niet meer (goed) functioneert. In dat geval moet de harde schijf worden gedemonteerd om de harddisk recovery uit te voeren.

Vanwege de vaak grote belangen en het risico op verder verlies, is het een van de meest secure werkzaamheden aan computers. Met de complete diagnose van PC Refresh bent u altijd van de juiste aanpak verzekerd!

Uw harde schijf herstellen bij PC Refresh – complete diagnose!

De computerspecialisten van PC Refresh lossen al vele jaren alle soorten problemen op aan alle soorten pc’s, laptops en Macs. Als geen ander weten wij hoe belangrijk en kwetsbaar de gegevens op uw computer zijn. Het herstellen van verloren documenten, foto’s, video’s, e-mails en andere bestanden is voor onze specialisten dan ook bekend terrein.

Omdat er veel verschillende technieken zijn voor dataherstel, kunnen de prijzen en doorlooptijden sterk uiteen lopen. Daarom kijken we uw computer of harddisk eerst vrijblijvend voor u na en doen u vooraf een prijsopgaaf. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Privacy van uw gegevens bij data recovery

PC Refresh respecteert de privacy van uw gegevens en uw zakelijke of privé bestanden bij alle reparaties. Hiervoor hebben we een eigen Privacy Code opgesteld, waaraan elke medewerker ook bij data recovery projecten is gehouden. Ook bij onze partner voor datarecovery, Data Recovery Nederland, zijn uw gegevens te allen tijden in goede handen.

Direct uw harddisk recovery inboeken?

Elk datarecovery project begint met een complete diagnose. Ongeacht waar u zich bevindt in Nederland, wij bieden u altijd een oplossing:

Wacht dus niet langer en laat uw computer of harde schijf vrijblijvend nakijken!

Onderwerpen gerelateerd aan Data recovery: