Harde schijf kapot? Laat PC Refresh uw harde schijf repareren!

Afspraak maken

De harde schijf is één van de meest kwetsbare onderdelen in uw pc, Mac of laptop. Na verloop van tijd kan de harde schijf kapot gaan met soms desastreuze gevolgen.

Het herstellen van foto’s en documenten kan, als het al mogelijk is, een kostbare en tijdrovende zaak worden. En mocht het herstel van bestanden niet lukken, dan zijn uw gegevens voorgoed verdwenen.

Gelukkig zijn er manieren om dit probleem tijdig te signaleren en schade te voorkomen. De computerspecialisten van PC Refresh repareren al meer dan 15 jaar alle soorten pc’s, laptops en Macs. Zij weten dus hoe ze u moeten helpen bij een defecte harde schijf.

Vermoed u dat uw harde schijf kapot is? Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij een van onze innamepunten.

Boek direct uw reparatie

Voordat u besluit tot reparatie, ontvangt u een heldere prijsopgave per e-mail.

Uw harde schijf reparatie direct starten?

Aanmelden

Meldt de reparatie van uw defecte harddisk binnen één minuut aan, dan ontvangt u een persoonlijk referentienummer om uw pc, laptop of Mac in te leveren.

Inleveren

Met uw referentienummer bent u zonder afspraak welkom bij een van onze innamepunten in uw buurt.

Prijsopgave

Wij kijken uw computer na en u ontvangt een heldere prijsopgave per e-mail. Daarna bellen we u om de prijsopgave met u door te nemen.

Reparatie

De reparatie wordt gestart zodra u akkoord geeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen reparatie te laten uitvoeren.

Betaling

U ontvangt een betaallink die u kan voldoen met iDeal of bankoverschrijving.

Ophalen

U haalt uw computer weer op bij het innamepunt.

Boek uw reparatie

Lukt het u niet om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze computerkoerier komt dan langs bij u thuis of op kantoor, om uw computer op te halen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Hoe herken ik een defecte harde schijf?

De meeste defecten aan een harde schijf gebeuren niet plotseling maar na verloop van tijd. Symptomen van een defecte harde schijf zijn een computer die steeds langzamer wordt, niet meer goed opstart of vastloopt. Ook als uw harde schijf tikt is dat een signaal dat de harde schijf kapot is of gaat.

Lijkt het erop dat uw harde schijf kapot gaat en hebt u geen recente back-up? Zet de computer beslist niet meer aan en laat hem door een expert nakijken. Elke keer dat de computer weer wordt gestart kan het probleem groter worden, met mogelijk verlies van uw foto’s en documenten tot gevolg!

Wat doet PC Refresh als uw harde schijf kapot is?

PC Refresh repareert al jaren alle denkbare defecten aan pc’s, laptops en Macs. Ook een harde schijf vervangen of repareren is een frequent terugkerende uitdaging, waar onze computerspecialisten zich vrijwel dagelijks op storten.

PC Refresh heeft de middelen en expertise om een defecte harde schijf te vervangen en de computer opnieuw te installeren.

Meestal kunnen met dataherstel ook de gegevens van een zwakke of defecte harde schijf nog worden teruggehaald. Of dat slaagt is per geval verschillend en afhankelijk van de schade aan uw harde schijf. In ieder geval zal bij het vermoeden van een defecte harde schijf altijd de hoogste prioriteit worden gegeven aan het behoud van uw bestanden.

Voorafgaand aan een harde schijf reparatie wordt uw computer goed nagekeken. Zo krijgt u van tevoren te weten wat de mogelijkheden zijn voor reparatie, en bijkomende kosten.

Harde schijf vervangen door SSD harde schijf

Moet uw harde schijf vervangen worden, dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwer en beter type harde schijf – een zogenaamde Solid State Drive (SSD)- in uw computer te laten plaatsen.

Deze moderne variant van de harde schijf is sinds een aantal jaren erg populair vanwege de aanzienlijk hogere betrouwbaarheid en betere prestaties. Vergeleken met een normale harde schijf is een SSD veel stiller, zuiniger en minder gevoelig voor schokken en stoten. Bovendien is een SSD aanzienlijk sneller dan een traditionele harde schijf, tot wel 10 keer zo snel.

PC Refresh kan vrijwel elk merk en type pc, laptop of Mac voorzien van een SSD harddisk. Lees ook meer over hoe uw computer sneller kan worden gemaakt met een SSD.

Privacy code

Al uw persoonlijke gegevens en bestanden worden bij PC Refresh strikt vertrouwelijk behandeld. Lees meer hierover in onze Privacy Code.

Garantie op uw harde schijf reparatie

PC Refresh geeft bij alle hardware reparaties twee jaar garantie op onderdelen en montage.

Kies voor een écht deskundige harddisk reparatie

Handige buurjongens/meisjes en studenten zijn overal te vinden, maar zoekt u een deskundige reparatie door een ervaren reparateur?

De monteurs van PC Refresh repareren al 15+ jaar alle soorten en merken pc’s, laptops en Macs, zij weten dus hoe een goede diagnose moeten stellen en uw harddisk kunnen vervangen met behoud van uw bestanden.

Niet voor niets kozen duizenden particulieren en ondernemers voor de service van PC Refresh.

Direct uw harde schijf repareren?

Meldt uw reparatie binnen één minuut aan en kom langs bij een van onze innamepunten.

Boek nu uw reparatie

Gerelateerde onderwerpen: