PC Refresh heeft een nieuwe dienst : PC Pickup.

Dezelfde kwaliteit en service, gewoon bij een winkel in uw eigen buurt.

Harde schijf kapot? Laat PC Refresh uw harde schijf repareren!

Afspraak maken

De harde schijf is één van de meest kwetsbare onderdelen in uw pc, Mac of laptop. Na verloop van tijd kan de harde schijf kapot gaan met soms desastreuze gevolgen. Het herstellen van foto’s en documenten kan, als het al mogelijk is, een kostbare en tijdrovende zaak worden. En mocht het herstel van bestanden niet lukken, dan zijn uw gegevens voorgoed verdwenen. Gelukkig zijn er manieren om dit probleem tijdig te signaleren en schade te voorkomen.

De meeste defecten aan een harde schijf gebeuren niet plotseling maar na verloop van tijd. Symptomen van een defecte harde schijf zijn een computer die steeds langzamer wordt, niet meer goed opstart of vastloopt. Ook als uw harde schijf tikt is dat een signaal dat de harde schijf kapot is of gaat.

Lijkt het erop dat uw harde schijf kapot gaat en hebt u geen recente back-up? Zet de computer beslist niet meer aan en laat hem door een expert nakijken. Elke keer dat de computer weer wordt gestart kan het probleem groter worden, met het verlies van uw foto’s en documenten als gevolg!

Wat doet PC Refresh als uw harde schijf kapot is?

PC Refresh repareert al jaren alle denkbare defecten aan pc’s, laptops en Macs. Ook een harde schijf vervangen of repareren is een frequent terugkerende uitdaging, waar onze computerspecialisten zich vrijwel dagelijks op storten.

PC Refresh heeft de middelen en expertise om een defecte harde schijf te vervangen en de computer opnieuw te installeren. Meestal kunnen met dataherstel ook de gegevens van een zwakke of defecte harde schijf nog worden teruggehaald. Of dat slaagt is per geval verschillend en afhankelijk van de schade aan uw harde schijf. In ieder geval zal bij het vermoeden van een defecte harde schijf altijd de hoogste prioriteit worden gegeven aan het behoud van uw bestanden.

Voorafgaand aan een harde schijf reparatie wordt uw computer goed nagekeken. Zo krijgt u van tevoren te weten wat de mogelijkheden zijn voor reparatie, en bijkomende kosten. De diagnose en prijsopgaaf zijn geheel vrijblijvend!

Al uw persoonlijke gegevens en bestanden worden bij PC Refresh strikt vertrouwelijk behandeld. Lees meer hierover in onze Privacy Code.

Harde schijf vervangen door SSD harde schijf

Moet uw harde schijf vervangen worden, dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwer type harde schijf – een zogenaamde SSD – in uw computer te laten plaatsen. Deze moderne variant van de harde schijf is sinds een aantal jaren erg populair vanwege de aanzienlijk hogere betrouwbaarheid en betere prestaties. Vergeleken met een normale harde schijf is een SSD veel stiller, zuiniger en minder gevoelig voor schokken en stoten. Bovendien is een SSD aanzienlijk sneller dan een traditionele harde schijf, tot wel 10 keer zo snel.

PC Refresh kan vrijwel elk merk en type pc, laptop of Mac voorzien van een SSD harddisk. Lees ook meer over hoe uw computer sneller kan worden gemaakt met een SSD >>

Direct uw harde schijf repareren?

Particulier, zzp’er of MKB, u kunt in heel Nederland gebruik maken van de diensten van PC Refresh. De meeste werkzaamheden vinden plaats in onze professionele serviceshops, maar ook in de rest van Nederland bieden wij een oplossing!

Garantie en vertrouwelijkheid

PC Refresh geeft op alle reparaties een jaar garantie. Hierin zijn inbegrepen de onderdelen en de montage. De vertrouwelijkheid van uw zakelijke of privé bestanden is bij ons gewaarborgd middels een Privacy Code.

Gerelateerde onderwerpen aan Harde schijf kapot: