Toetsenbord werkt niet? Kies de vakkundige reparatie van PC Refresh!

Afspraak maken

Uw (laptop) toetsenbord werkt niet meer? Soms is er een duidelijke oorzaak, zoals een kop koffie die over uw keyboard is gevallen. Het kan ook zijn dat een aantal losse toetsen niet meer werken. Of er is niets gebeurd, maar het toetsenbord reageert niet meer.

Gelukkig is vrijwel elk laptop toetsenbord goed te herstellen of vervangen. Om er zeker van te zijn dat inderdaad het toetsenbord vervangen moet worden, is het aan te raden de laptop even goed na te laten kijken.

Externe toetsenborden voor desktop pc’s kunnen wij helaas niet repareren, met uw laptop bent u altijd welkom.

Boek direct uw reparatie in

Toetsenbord laptop werkt niet

De meeste keyboard problemen komen voor bij laptops. Daar is het toetsenbord ingebouwd in de computer en dus moeilijk los te testen. Veel problemen ontstaan door vochtschade – als vocht onder de toetsen bij de contacten komt, ontstaat er kortsluiting en houdt het toetsenbord op met functioneren. Maar ook problemen met andere onderdelen in de laptop, zoals het moederbord, kunnen ervoor zorgen dat het toetsenbord niet meer reageert. Tenslotte kunnen ook problemen in de software ervoor zorgen dat het toetsenbord niet meer naar behoren functioneert.

Keyboard reparatie bij PC Refresh

De computerspecialisten van PC Refresh vervangen en repareren al jaren onderdelen van alle merken pc’s en laptops. Ook defecte keyboards worden met regelmaat vervangen. Zelfs een losse laptop toets vervangen is mogelijk.

Net als bij andere reparaties staat een complete diagnose centraal. U wilt toch zeker weten dat het juiste onderdeel wordt vervangen en dat andere onderdelen nog in goede staat zijn. Bij PC Refresh wordt uw laptop of pc grondig nagekeken. Vervolgens ontvangt u voorafgaand aan de reparatie een vrijblijvende prijsopgaaf. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Keyboard reparatie direct inboeken

Uw toetsenbord werkt niet meer, maar dat wil niet zeggen dat de computer waardeloos is geworden. Vaak kan het toetsenbord binnen afzienbare tijd worden vervangen. Maak daarom gebruik van de complete diagnose van PC Refresh.

Waar u ook bent in Nederland, PC Refresh biedt u altijd een oplossing!

Zoals u ziet is er ook voor u een oplossing. Laat uw keyboard reparatie dus direct door PC Refresh uitvoeren!

Gerelateerde onderwerpen: