Apple toetsenbord werkt niet? Bel de Apple specialisten van PC Refresh!

Afspraak maken

Uw iMac toetsenbord werkt niet? Moet uw MacBook toetsenbord vervangen worden? De oplossing is afhankelijk van uw type Mac en het type toetsenbord. Soms kan in het OS X besturingssysteem de verbinding met een draadloos toetsenbord worden hersteld. Maar het kan ook zijn dat de hardware moet worden vervangen.

Voor de Apple specialisten van PC Refresh maakt het niet uit wat de oorzaak van het probleem is, zij weten alles in no-time te repareren. Dus uw Apple toetsenbord werkt niet? Laat uw Mac nakijken bij PC Refresh, de diagnose is geheel vrijblijvend!

Boek direct uw reparatie in

Soorten Apple toetsenbord problemen

Afhankelijk van uw type Mac en het type toetsenbord zijn er verschillende oorzaken en oplossingen. Een aantal van de meest voorkomende:

iMac toetsenbord werkt niet

Een iMac werkt met een extern toetsenbord, dat zowel draadloos als bedraad kan worden aangesloten. De meeste problemen komen voor bij draadloze toetsenborden. In sommige gevallen zijn oorzaak en oplossing simpel, bijvoorbeeld als de batterijen van het toetsenbord leeg zijn. Maar het kan ook zijn dat er een verbindingsprobleem met de iMac optreedt, dat via de OS X software kan worden hersteld. Uiteraard is het ook mogelijk dat het draadloze toetsenbord daadwerkelijk defect is en moet worden vervangen.

MacBook Pro toetsenbord vervangen

Uw MacBook toetsenbord werkt niet? Bij de MacBook is het toetsenbord geïntegreerd en is het vervangen van het toetsenbord een secuur klusje. Uiteraard is het belangrijk om vooraf vast te stellen of het vervangen van het toetsenbord het probleem inderdaad verhelpt. Zeker bij vochtschade of een MacBook Pro die gevallen is, is het belangrijk om ook de andere onderdelen te laten nakijken op schade, al dan niet zichtbaar.

MacBook Air toetsenbord vervangen

Bij de ultradunne MacBook Air kan het geïntegreerde toetsenbord worden vervangen met de juiste gereedschappen en expertise. Ook hier geldt dat het belangrijk is om vooraf vast te stellen dat het probleem wordt verholpen als het toetsenbord wordt vervangen. Is de MacBook Air gevallen of is er vocht overheen gekomen? Dan kunnen ook andere onderdelen beschadigd zijn, zonder dat het direct zichtbaar is.

Diagnose en reparatie bij PC Refresh laten uitvoeren?

PC Refresh repareert alle voorkomende problemen aan MacBooks en iMacs, voor ondernemers en particulieren in heel Nederland. Een van de unieke kenmerken van onze dienstverlening is dat we u een geheel complete diagnose en prijsopgaaf aanbieden. Zo weet u dus altijd waar u aan toe bent!

Uw Mac aanbieden voor diagnose of reparatie kan vanuit heel Nederland:

Alle computers die bij PC Refresh worden gerepareerd worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Meer hierover leest u in onze Privacy Code.

Dus uw Apple toetsenbord werkt niet? Laat het probleem vakkundig verhelpen door de Apple specialisten van PC Refresh!

Zie ook: