Laptop, Mac of PC maakt lawaai? PC Refresh lost het op!

Afspraak maken

De ventilator van uw computer is defect of verstopt? Uw MacBook laptop maakt lawaai? Dit zijn veel voorkomende problemen waarvoor verschillende oorzaken bestaan. Elk van deze oorzaken heeft weer een andere oplossing, dus is het belangrijk om een goede diagnose te stellen.

Geen zorgen! Voor de computerspecialisten van PC Refresh behoren deze en andere reparaties tot de dagelijkse werkzaamheden. Dus uw computer maakt lawaai of laptop blaast? PC Refresh lost het no-time op. de diagnose van uw computer is geheel vrijblijvend!

Direct uw reparatie inboeken

De computer maakt lawaai, maar waarom?

Als uw computer lawaai of een raar geluid maakt kan dat verschillende oorzaken hebben, zoals:

  • De ventilator in de computer is verstopt geraakt. Meestal komt dit door stof of iets dat vast is komen te zitten. Het resultaat is dat de pc of laptop blaast of bromt.
  • De ventilator is defect of loopt niet meer soepel. In dat geval moet de ventilator vervangen worden.
  • De harde schijf kan defect gaan en gaat tikken. Staan er belangrijke bestanden op de computer en hebt u geen back-up? Schakel de computer dan direct uit en laat hem nakijken, om verlies van uw bestanden te voorkomen.

Wat kan PC Refresh voor u betekenen?

Een goede oplossing voor uw computer begint met het vinden van de oorzaak. Daarom is een goede diagnose belangrijk. Bij PC Refresh wordt de diagnose u kosteloos aangeboden, waar in Nederland u zich ook bevindt.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Het maakt niet uit welke optie u kiest, uw gegevens en bestanden worden bij PC Refresh altijd vertrouwelijk behandeld. Lees meer hierover in onze Privacy Code.

Dus uw pc, Mac of laptop maakt lawaai? Laat het probleem niet erger worden en laat hem nakijken door PC Refresh!

Pc, Mac of laptop maakt lawaai – gerelateerde onderwerpen