Fujitsu Siemens reparatie, service en support bij PC Refresh

Afspraak maken

Ongeacht het type Fujitsu Siemens pc of laptop, de computerspecialisten van PC Refresh leveren altijd adequate service en support. Dus of uw Fujitsu Siemens pc nu traag is geworden, een zwart scherm geeft of niet meer opstart, geen zorgen, want PC Refresh heeft een oplossing!

Van maandag tot en met zaterdag, dus zes dagen per week, staat het PC Refresh team voor u klaar. In de professioneel ingerichte werkplaats of bij u thuis of op kantoor (in de Randstad). In de werkplaats zijn we u zelfs van dienst met een complete diagnose!

Over Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens is, of beter gezegd: was, een bekende Japans-Duitse fabrikant van computerapparatuur. Het samenwerkingsverband kwam in 1999 tot stand en werd na 10 jaar, in 2009, beëindigd. Vanaf dat moment heeft het Japanse Fujitsu de activiteiten alleen voortgezet.

Modellen Fujitsu Siemens computers

Fujitsu en Fujitsu Siemens maken en maakten pc’s en laptops voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bekend zijn bijvoorbeeld de Fujitsu Lifebook laptops en de Fujitsu Esprimo pc’s. In het verleden veel verkochte modellen zijn de Fujitsu Siemens Amilo laptops en Fujitsu Siemens Scaleo desktop pc’s. Ook de oudere modellen zijn vaak nog goed te repareren, omdat de gebruikte onderdelen nog steeds goed beschikbaar zijn.

Uw Fujitsu Siemens laten repareren door PC Refresh

Waar u ook bent in Nederland, PC Refresh heeft altijd een oplossing voor uw Fujitsu Siemens pc of laptop. In de Randstad komt de computerspecialist bij u langs op kantoor of aan huis. U bent daarnaast zes dagen per week welkom in onze serviceshop in Den Haag en Amsterdam. Maar ook in alle andere Nederlandse plaatsen kunt u gebruikmaken van de diensten van PC Refresh. Zo kunt u vanaf elk PostNL Pakketpunt uw pc of laptop versturen (verzekerd) of kunt u uw computer laten ophalen door de koerier.

Meer weten over onze Fujitsu Siemens support of direct starten met uw reparatie? Dien uw aanvraag dan direct bij ons in >>

Soorten Fujitsu Siemens reparatie

Het maakt niet uit of u problemen heeft met de hardware of software van uw computer, er is altijd een passende Fujitsu Siemens reparatie voor u beschikbaar. Ook kan uw computer worden geüpgraded, om hem sneller te maken.

Een aantal veel voorkomende reparaties verder toegelicht:

Deze lijst is geenszins uitputtend, dus informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw Fujitsu Siemens reparatie, service en support!