Laptop adapter kapot? Kies PC Refresh!

Afspraak maken

Is uw laptop oplader kapot en wilt u graag goed en persoonlijk geholpen worden? Natuurlijk kunt u op internet het scala aan leveranciers en verschillende opladers doorzoeken. Echter weet u wel zeker of u een kwalitatief goed product koopt? En is het niet verstandig om uw laptop vooraf goed te laten nakijken, om er zeker van te zijn dat het vervangen van de laptop adapter uw probleem ook volledig oplost?

Gelukkig kunt u bij PC Refresh terecht voor professionele maar persoonlijke service aan uw laptop. Het nakijken is zelfs geheel vrijblijvend! Ook uw laptop adapter laat u daarom vervangen door PC Refresh.

Boek direct uw reparatie in

PC Refresh vervangt adapters van alle merken laptops

Dagelijks worden bij PC Refresh reparaties uitgevoerd aan alle soorten Macs, pc’s en laptops. Is uw laptop-adapter kapot, dan zijn er vier soorten adapters (ook wel opladers) die kunnen worden gebruikt ter vervanging:

  • De officiële adapters die worden verkocht door de fabrikant van de laptop
  • Goed passende adapters van gerenommeerde A-klasse fabrikanten
  • Budget-adapters van andere fabrikanten
  • Universeel-adapters, die passen op vele verschillende laptops

Bij PC Refresh weten we uit ervaring dat de minste problemen ontstaan als uitsluitend officiële adapters of A-klasse varianten worden gebruikt. Universeel-adapters kunnen een goed alternatief zijn, maar het is zaak goed te letten op een passend voltage. Ook moet de adapter voldoende stroom (Ampère) leveren. Meer Ampère mag, minder zeker niet.

Zekerheid over uw reparatie met de diagnose van PC Refresh

Natuurlijk kunnen we uw adapter direct vervangen – de meeste adapters zijn bij PC Refresh gewoon op voorraad. Maar wilt u zekerheid over uw reparatie? Maak dan gebruik van de complete diagnose. Uw laptop wordt nagekeken en u krijgt vooraf inzicht in de oorzaak en oplossing van het probleem met uw laptop. Geheel vrijblijvend!

Direct uw laptop inboeken voor reparatie

Particuliere en zakelijke klanten in heel Nederland maken gebruik van de diensten van PC Refresh. Waar u ook woont of werkt, we bieden altijd een oplossing!

Wist u dat wij een unieke Privacy Code hanteren? Daarmee is de vertrouwelijkheid van de gegevens op uw laptop altijd verzekerd.

Dus is uw laptop oplader kapot en wilt u graag goede persoonlijke service? Twijfel niet en neem contact op met PC Refresh. We zijn u graag van dienst!

Zie ook: