Ook tijdens de lockdown blijven onze reparatieshops geopend. We verzoeken u rekening te houden met onze corona-maatregelen en aangepaste openingstijden.
Vrijdag 14 mei is onze serviceshop in Rotterdam geopend vanaf 9.30 uur. Onze serviceshop in Amsterdam is geopend van 9.00 tot 10.00 uur.

Our repair shops will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy and adjusted opening hours.
On Friday May 14th, our service shop in Rotterdam will be opened from 9:30 a.m. Our service shop in Amsterdam will be opened from 9 to 10 a.m.

Laptop reparatie Spijkenisse nodig? Kom naar PC Refresh!

Maak hier uw afspraak!

Start uw laptop superlangzaam op? Of, erger nog: gaat hij helemaal niet meer aan? Balen, want ineens kunt u niet meer bij uw bestanden en even snel een mailtje sturen is er ook niet meer bij.

Gelukkig kunt u met uw laptop bij PC Refresh terecht. De laptopspecialisten repareren elke dag verschillende defecten aan laptops en vanuit Capelle aan den IJssel bent u zo bij onze serviceshop in Rotterdam. Voor u het weet, is er een goede oplossing gevonden.

Wat kost een laptop reparatie Spijkenisse?

Hoeveel het kost om uw laptop te laten repareren hangt af van het probleem. Het is goed mogelijk dat u niet precies weet waardoor uw computerprobleem wordt veroorzaakt. Daarom stelt PC Refresh altijd eerst een geheel complete diagnose. We achterhalen de oorzaak van het probleem en kunnen daarna een indicatie van de kosten geven. Kijk voor onze prijzen bij de tarieven, zo heeft u in ieder geval alvast een idee.

Zo uw laptop laten repareren vanuit Spijkenisse

Vanuit Spijkenisse kunt u het best naar onze locatie in Rotterdam gaan. Kom langs met uw laptop, een afspraak maken is niet nodig, maar kan natuurlijk wel. Het kaartje hieronder geeft de exacte locatie van onze serviceshop weer:

Professionele computerreparatie Amsterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • PC Refresh Rotterdam
 • Goudsesingel 16A
  3011 KB Rotterdam
  Nederland
 • Ma, Vr : - uur
  Di, Wo, Do, Za, Zo : gesloten
 • 4.7 sterren - gebasseerd op 252 reviews
  Professionele reparatie van uw pc, Mac of telefoon in Rotterdam

Is het voor u moeilijk om langs te komen en uw laptop mee te nemen? Ook dan bieden wij mogelijkheden. Zie hieronder onze serviceopties.

Soorten laptop reparaties Spijkenisse

Is uw laptop er helemaal mee gestopt? Werkt hij nog prima, maar wordt hij steeds trager? Heeft u hem laten vallen en zit er nu een barst in het scherm? Bij PC Refresh worden de meest uiteenlopende laptop problemen opgelost.

Enkele voorbeelden van laptop reparaties die worden uitgevoerd.

 • Het opnieuw solderen van het stroomaansluitpunt;
 • Het verwijderen van virussen;
 • Het vervangen van een harde schijf;
 • Het installeren van Windows of OSX;
 • Het terughalen van data.

Meer weten? Lees dan verder over de unieke werkwijze van PC Refresh.

Kies voor een vakkundige reparatie bij PC Refresh

U kent zelf vast wel handige jongens die af en toe een computerprobleem kunnen oplossen, maar zijn er echt problemen? Kies dan voor de vakkundige service van PC Refresh. U krijgt bovendien de volgende zekerheden:

Wij zijn er trots op dat duizenden particuliere en zakelijke klanten onze werkwijze met gemiddeld een 9,8 beoordelen.

Ervaar ook de vakkundige service van PC Refresh!

Maak hier uw afspraak