PC Refresh - professionele reparatie en service

Afspraak maken

Uw oude pc of laptop veilig en verantwoord laten afvoeren?

Dat kan met het PC Refresh Veilig & Schoon programma!

Er komt een moment dat een PC of laptop dermate oud of versleten is dat reparatie niet meer mogelijk of verstandig is. Natuurlijk kunt u de computer laten ophalen als grofvuil, maar weet u dan wat er met de gegevens op uw computer gebeurt? En wat gebeurt er met onderdelen die nog bruikbaar zijn?

Hiervoor heeft PC Refresh het Veilig & Schoon programma. Met deze service worden alle onderdelen van uw PC of laptop op een verantwoorde manier gerecycled en afgevoerd. En om uw privacy te waarborgen worden alle persoonlijke gegevens verwijderd.

Het Veilig & Schoon programma wordt aan klanten van PC Refresh gratis aangeboden.

VEILIGHEID VAN PERSOONLIJKE BESTANDEN

Met het Veilig & Schoon programma komen persoonlijke bestanden, foto’s en e-mails niet op straat terecht. Indien een harde schijf nog bruikbaar is wordt deze met speciale software grondig gewist. En is de harde schijf niet meer bruikbaar, dan wordt hij fysiek onklaar gemaakt. Zo kunnen persoonlijke gegevens niet bij iemand anders terecht komen.

ONDERDELEN DUURZAAM HERGEBRUIKT OF AFGEVOERD

Het Veilig & Schoon programma garandeert een duurzaam hergebruik van alle bruikbare onderdelen van een afgeschreven PC of laptop. Onderdelen die nog bruikbaar en betrouwbaar zijn, worden gebruikt bij de reparatie van andere computers. De rest wordt op een correcte manier afgevoerd bij een milieudepot of oud metaal.