PC Refresh - professionele reparatie en service

Afspraak maken

Internet traag of onbetrouwbaar? PC REFRESG heeft de oplossing

Is uw internet traag? Uw WiFi werkt niet? We worden thuis en op kantoor steeds afhankelijker van een goede internetverbinding, met ons groeiende arsenaal aan computers, smartphones en tablets. Een trage of wegvallende verbinding is daarom in toenemende mate een doorn in het oog.

Gelukkig is er voor elk probleem ook een oplossing! De specialisten van PC Refresh passen deze oplossingen al jarenlang toe bij particulier en ondernemer. In onze professionele werkplaats of bij u thuis of op kantoor.

Dus is uw internet langzaam of uw WiFi valt weg? Beëindig de frustratie direct en bel PC Refresh!

WAAROM IS UW INTERNET TRAAG?

Als u surft of werkt op internet komt het signaal via verschillende schakels terecht bij uw computer. Net als bij een ketting bepaalt de zwakste schakel de snelheid en betrouwbaarheid van uw verbinding.

Een aantal mogelijke oorzaken voor traag of onbetrouwbaar internet zijn:

  • U hebt een langzaam of verouderd abonnement bij uw internetprovider. Dit kan worden geüpgraded.
  • Uw router / modem functioneert niet goed en moet worden vervangen.
  • Het bereik van uw draadloze (WiFi) internet is niet goed genoeg voor uw woning of kantoor. Dit kan worden opgelost met speciale apparatuur.
  • Uw computer zelf is traag, door problemen met de software of hardware. U kunt de computer vrijblijvend laten nakijken bij PC Refresh.

WIFI DOET HET NIET (GOED)?

De meeste problemen met traag of onbetrouwbaar internet komen voor bij draadloze (WiFi) verbindingen. Omdat het WiFi signaal door de lucht wordt verstuurd is het gevoelig voor obstakels en verstoringen, zoals muren, metaal en elektronische apparatuur. Ook neemt de kracht van het WiFi signaal af naarmate de afstand toeneemt. Dus als u bijvoorbeeld uw router / modem in de meterkast beneden heeft staan, zal er op zolder weinig tot geen bereik meer zijn. Dan is uw WiFi traag of uw WiFi valt weg.

Gelukkig is er voor elke woning of bedrijfsruimte een oplossing, in de vorm van speciale apparatuur of aangepaste instellingen. De experts van PC Refresh kunnen u precies uitleggen wat voor u de mogelijkheden zijn!

INTERNET SNELLER MAKEN

Er wordt continu gewerkt aan nieuwe innovaties om het internet te versnellen. De specialisten van PC Refresh volgen deze ontwikkelingen op de voet en helpen u graag verder.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Het plaatsen van een krachtige router. De door de internet providers geleverde routers zijn niet altijd even krachtig en betrouwbaar. Het vervangen van de router door een betrouwbaarder exemplaar met beter bereik is dan een goede investering.
  • Het gebruik van powerline homeplugs via het stroomnet. Een innovatie van de laatste jaren is de powerline homeplug, die het internet signaal via het stopcontact door het stroomnet verstuurt. De resultaten van deze methode zijn afhankelijk van het soort homeplug, de plaatsing ervan, de inrichting van uw pand en het elektriciteitsnet.
  • Het plaatsen van extra toegangspunten. Vaste bekabeling blijf de beste manier voor een snel en betrouwbaar internet signaal. Met behulp van zorgvuldig weggewerkte bekabeling kunnen op verschillende plaatsen of verdiepingen in uw pand nieuwe toegangspunten voor internet worden gecreëerd, al dan niet met draadloos (WiFi) internet.
  • De apparatuur goed instellen. Soms kunnen al goede resultaten worden geboekt door de instellingen van de apparatuur goed na te lopen en waar nodig te corrigeren. De PC Refresh specialisten weten waar op moet worden gelet.

HOE KAN PC REFRESH UW INTERNET VERSNELLEN OF STABILISEREN?

PC Refresh heeft de expertise en apparatuur om alle voorkomende problemen met traag internet te verhelpen. Sommige oplossingen worden bij u op locatie uitgevoerd, voor problemen met uw computer kan de professionele werkplaats nodig zijn. Afhankelijk van uw situatie zullen we u passend adviseren.

De keuzes die PC Refresh u biedt zijn:

Onze ervaren computerspecialist komt bij u op kantoor of aan huis in de Randstad. Desgewenst neemt de specialist speciale apparatuur mee, waarmee hij direct uw internet sneller kan maken. Boek de computerspecialist direct in >>

Voor problemen met uw computer kunt u vanuit heel Nederland een complete diagnose laten uitvoeren door PC Refresh. U kunt de computer zelf brengen naar de serviceshop in Den Haag, gratis en verzekerd versturen vanaf elk PostNL Pakketpunt, of laten ophalen door de koerier. Bekijk de mogelijkheden en boek uw reparatie direct in >>

Dus uw internet doet het niet of uw internet is traag? Geen zorgen, want ook voor u heeft PC Refresh een oplossing. We zijn u graag van dienst!

Zie ook: